fbpx Новият офис на Paysafe във Варна предлага възможности за софтуерни специалисти | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Новият офис на Paysafe във Варна предлага възможности за софтуерни специалисти

Водеща снимка
Да

Новият офис на Paysafe във Варна предлага възможности за софтуерни специалисти

етикети

Paysafe, глобален доставчик на специализирани платежни решения, откри своя модерен офис в бизнес център Varna Towers. В новата локация вече работят близо 40 служители. Паралелно с това компанията продължава да разширява екипа си и търси още 40 специалисти, сред които софтуерни разработчици в сферата на Java, Android и iOS приложенията, както и специалисти по обслужване на клиенти с английски, италиански и френски език.

Новият офис на Paysafe е разположен на висок етаж в бизнес сградата Varna Towers с уникална гледка едновременно към градската част и морето. Той предлага най-модерни условия за работа на площ от около 1600 м2. С просторни пространства, конферентни зали, зони за отдих и срещи, служителите могат да се насладят на приятна и вдъхновяваща обстановка, а центърът и международното летище са само на 5 минути с транспорт. Офисът е лесно достъпен с кола или автобус. Служителите на компанията в София също имат възможност да работят от офиса във Варна през цялата година.