fbpx Новият офис на Paysafe във Варна предлага възможности за софтуерни специалисти | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Новият офис на Paysafe във Варна предлага възможности за софтуерни специалисти

етикети

Paysafe, глобален доставчик на специализирани платежни решения, откри своя модерен офис в бизнес център Varna Towers. В новата локация вече работят близо 40 служители. Паралелно с това компанията продължава да разширява екипа си и търси още 40 специалисти, сред които софтуерни разработчици в сферата на Java, Android и iOS приложенията, както и специалисти по обслужване на клиенти с английски, италиански и френски език.

Новият офис на Paysafe е разположен на висок етаж в бизнес сградата Varna Towers с уникална гледка едновременно към градската част и морето. Той предлага най-модерни условия за работа на площ от около 1600 м2. С просторни пространства, конферентни зали, зони за отдих и срещи, служителите могат да се насладят на приятна и вдъхновяваща обстановка, а центърът и международното летище са само на 5 минути с транспорт. Офисът е лесно достъпен с кола или автобус. Служителите на компанията в София също имат възможност да работят от офиса във Варна през цялата година.