fbpx Новият PEUGEOT PARTNER с изключително оборудване | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Новият PEUGEOT PARTNER с изключително оборудване

Новият PEUGEOT PARTNER с изключително оборудване

Практичност и удоволствие - това предлага новият PEUGEOT PARTNER. С динамичния си дизайн моделът е не само практичен и елегантен – той съдържа голяма гама системи в помощ на водача, които досега са били налични само в най-новите поколения седани. За първи път моделът включва две основни, оригинални иновации: индикатор за претоварване и Surround Rear Vision - осигурен от камера заден изглед, включително на мъртвите зони.

Новият PEUGEOT PARTNER предлага мобилен офис за работа без стрес; размерите отговарят напълно на пазарния сегмент, той е изключително комфортен и зоната за полезен товар е по-практична и функционална от всякога.

Независимо от спецификата на бизнеса  всеки ще открие подходящата конфигурация, която позволява да се работи ефективно - версията Grip отговаря на нуждата от здравина при всякакви обстоятелства, версията Asphalt за онези, които прекарват повече време зад волана.

 

За първи път  в лекотоварен автомобил се предлага PEUGEOT i-Cockpit, който се превръща в задължително оборудване за професионалните потребители, които постоянно търсят начини да подобрят качеството на предлаганата от тях услуга. Оптимално ергономично разпределение, отличен комфорт и образцови системи за безопасност осигуряват интуитивно усещане при шофиране:
- Компактен волан за подобрен захват и маневреност – управлението е по-бързо, по-малко уморително и много по-приятно!
- Дисплей на нивото на очите се предлага като стандартно оборудване, за да даде възможност на водача да получава важната информация за шофирането, без да сваля поглед от пътя, което е гаранция за безопасност и комфорт.
- 8-инчов капацитивен сензорен екран, разположен в центъра на бордното табло в полезрението на водача, осигуряващ пряк и постоянен достъп до ключови функции за комфорт – радио навигация, настройки на автомобила, телефон и др.

 

Списъкът от налични технологии е впечатляващ и непостиган досега в този сегмент. Само някои от тях са електрическа паркинг спирачка, адаптивен автопилот, разширено разпознаване на пътните знаци, асистент за придържане в лентата, предупреждение за бдителността на водача. стабилизатор на теглича, автоматично превключване на къси и дълги светлини, камера за заден ход Visiopark 180° 

Facebook коментари