Новият SUZUKI VITARA отбеляза 25 години на вносителя на марката в България

Най-новото поколение на SUZUKI VITARA бе представено в столицата, като заедно с родната премиера на легендарния SUV, събитието отбеляза и четвъртвековния юбилей на фирма МИРКАТ ООД, официален представител на японския бранд. Дружеството е регистрирано през 1993 г. и до днес остава единствения официален вносител на SUZUKI за България. 25-годишната история на марката у нас бе разказана в кратко видео, в което бе споменат й г-н Анганакис, който бе управляващ директор на компанията за период от 20 години. Към днешна дата компанията има търговско-сервизна мрежа с 10 представителства в 9 града в цялата страна.

Директорът "Продажби леки автомобили и развитие на дилърска мрежа" Иванов акцентира върху амбициите на компанията да позиционирана марката сред първите десет на пазара у нас, разчитайки на автомобилна гама от модели с екологични бензинови двигатели, подпомогнати от хибридни технологии. Той подчерта позицията на SUZUKI като автомобилен производител с отговорност към здравето на човечеството и съхраняване на природата, чрез премахване на употребата на замърсяващи дизелови двигатели.

Във връзка с честването на 25-тата годишнина бе обяве и победителят в кампанията „ТЪРСИМ НАЙ-ВЕРНИЯ SUZUKI В СТРАНАТА”, която в рамките на 20 дни събра над 150 регистрации. Победителят в надпреварата за титлата е SUZUKI SAMURAI, регистриран през 1988 г. и с пробег от 704 818 км, който посрещаше гостите на входа на залата, а наградата е безплатно сервизно обслужване според предписанията на производителя за следващите 5 години и уикенд за двама в Боровец с новия SUZUKI VITARA.

Facebook comments