fbpx Новото BMW i7 - смяна по върховете | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Новото BMW i7 - смяна по върховете

BMW представи новата интерпретация на 7ма серия в лицето на i7 с чисто електрическо задвижване. Смяната на поколенията на върха на моделната гама на BMW е свързана с нова дефиниция на лукса, фокусирана върху човека, неговото съзнание, неговите потребности и неговите емоции. 

С външния си дизайн, както и с оформлението на интериора новото BMW Серия 7 е символ на един модерен, концентриран върху същественото стил. Фокусираният върху типичните за марката елементи дизайн на предната част на моделите на BMW от луксозния сегмент осигурява ясна диференциация от другите моделни семейства на марката.

Иновативните елементи на оборудването като BMW Theatre Screen, мултисензорното изживяване BMW iDrive с най-новото поколение на системата за управление BMW Operating System 8, както и BMW Curved Display и Асистентът за маневриране за автоматизирано паркиране и маневриране подчертават напредничавия характер на луксозните лимузини. Иновативни импулси за максимален уют в интериора освен разширения пространствен комфорт поставят и уникалната In-Car-Entertainment система и опцията Executive Lounge с оптимизирана позиция за почивка, както и новаторското оборудване на интериора BMW с комбинация от  Individual кожа Merino и кашмир.

За разлика от своите предшественици новото BMW Серия 7 ще се предлага само във версията с дълго междуосие на каросерията, което гарантира максимален пространствен комфорт на задната седалка. 

За пръв път за новото BMW Серия 7 се предлага избор както от двигатели с вътрешно горене и Plug-in хибридни системи, както и напълно електрическо задвижване.

Още през пролетта на 2023 година ще дебютира новото BMW M760e xDrive с мощност 420 кВт/571 к.с. и въртящ момент 800 Нм. Електромоторът осигурява временен Boost с допълнителна мощност до 40 к.с. 

Бъдещият върхов модел на моделното семейство, новото BMW i7 M70 xDrive с максимална мощност от значително над 600 к.с. и чудовищен максимален въртящ момент над 1 000 Нм. 

Уникално изживяване на задните седалки осигурява подвижният BMW Theatre Screen на тавана - 31,3-инчов 32 : 9 панорамен дисплей с разделителна способност 8К, който превръща втория ред седалки в ексклузивен частен киносалон.