fbpx Новото Peugeot 508 представя и впечатляваща комби версия | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Новото Peugeot 508 представя и впечатляваща комби версия

етикети

Само няколко месеца след лансирането на изцяло новия PEUGEOT 508, PEUGEOT представя комби версията, която вдъхновение от света на моделите шутинг брейк. Дизайнът на новия PEUGEOT 508 SW е впечатляващ със снижения спортен силует на модела. Той представлява перфектно съчетание на спортна елегантност и практичност, осигурявайки щедро пространство за пътниците и голям, леснодостъпен багажник.

Благодарение на функционалните покривни рейки, стилизирани да съответстват на дизайна, автомобилът е почти толкова висок, колкото фастбека – едва 1,42 м. Това е с почти 6 см по-малко в сравнение с предишното поколение и осигурява оптимална аеродинамика, заедно с достатъчно пространство за главата на пътниците на задните седалки в съответствие със стандартите в сегмента.
С дължина от 4,78 м (само 3 см повече от версията фастбек и 5 см по-малко спрямо предишното поколение) новият PEUGEOT 508 SW разкрива плавни, обтекаеми линии и елегантен, снижен покрив.

 

Прагът на багажника е нисък и широк (6 см по-нисък спрямо версията седан, с височина от едва 63,5 см от земята и 2,4 см по-широк). Бързо издърпващата се кора на багажника осигурява незабавен изглед към цялото отделение, което има капацитет от 530 литра (с поставена кора). То е проектирано да бъде с проста форма и напълно използваемо. Капацитетът на багажното отделение под кората на багажника е много близко до това на предишния модел (560 литра).

Пътниците отпред могат да потънат удобно в ергономичните, обгръщащи тялото седалки (с етикет AGR) и да се насладят на пет програми за многоточков масаж. На разположение е широка гама богати и усъвършенствани материали за покрития и тапицерии като Alcantara® или пълнозърнеста кожа Nappa.  Кожата се предлага в два цвята – черен или тъмночервен (наречен още Sellier).

 

Новият PEUGEOT 508 SW предлага широка гама от системи в помощ на водача от най-ново поколение - Система за нощно виждане (Night Vision), за първи път в сегмента, която засича живи същества пред автомобила нощем или в условия на намалена видимост. Адаптивен автопилот с функция Stop & Go (с автоматична скоростна кутия ЕАТ8) с възможност за задаване на дистанцията между автомобилите. Асистент за позициониране в лентата, като водачът прави избора за позициониране в лентата (свързан с Адаптивния автопилот с функция Stop & Go), Система за паркиране Full Park Assist с функция Flank guard за защита на фланговете (предлага се само с автоматична скоростна кутия EAT8). Системата управлява автоматично посоката, ускорението и спирачната система при заемане и освобождаване на паркомястото.