fbpx Обществени проекти ще могат да ползват финансиране | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Обществени проекти ще могат да ползват финансиране

Обществени проекти ще могат да ползват финансиране

Общественият борд на TELUS International Europe ще разпределя до 74 000 евро годишно в помощ на местни организации с нестопанска цел, започвайки от тази година. Бордът обединява видни обществени лидери и членове на фирмата, които ще вземат решения за това кои благотворителни инициативи ще бъдат финансирани, в зависимост от тяхното влияние за обществото.

Някои от членовете на Обществения борд са Магдалена Малеева, бивша тенис състезателка и основателка на Горичка.бг, Силва Зурлева, главен консултант на Нова ТВ и член на УС на Нова Броудкастинг Груп, Елвин Гури, главен изпълнителен директор на River Styxx Capital и един от основателите на кампанията „Заедно в час“, Нели Радева, основател на Фондацията „И аз мога“ и представители на компанията TELUS International Europe.

Заявки за финансиране на здравни, екологични и образователни проекти, които подкрепят семействата и младите хора, ще се считат за дарения. Съществена част от тази CSR инициатива е съвместната работата на TELUS с местните и държавни власти, както и неправителствени организации като CSR България, Български дарителски форум и Български форум на бизнес лидерите при определяне на подходящи проекти.