fbpx Онлайн платформа помага за справянето със стреса, причинен от изолацията | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Онлайн платформа помага за справянето със стреса, причинен от изолацията

Онлайн платформа помага за справянето със стреса, причинен от изолацията

Новата българска онлайн платформа Obicham.me ще помага на хората по-лесно да преодолеят стреса, причинен от социалната изолация заради COVID-19, и да подобрят емоционалното си състояние. Инициативата се фокусира върху обмяната на ценен опит и познания, както и върху споделянето на позитивни новини и вдъхновяващи истории.

Obicham.me предлага богато разнообразие от атрактивно съдържание – мнения на експерти, практически съвети за по-добро психично здраве, препоръки за интересни онлайн събития и други. Целта е да се покаже, че времето, прекарано вкъщи, може да бъде приятно и ползотворно и да се използва ефективно за придобиване на нови знания и самоусъвършенстване.

„Социалната изолация пoражда стрес и тревожност у повечето хора, защото променя изцяло ежедневието им. Психичното здраве е не по-малко важно от физическото и затова трябва да се грижим за него непрекъснато. Създадохме платформата Obicham.me, защото искаме да помогнем на всички, които се чувстват стресирани или отчаяни, и да им покажем една по-оптимистична перспектива. Нека се борим с проблемите заедно, за да можем да излезем по-силни от настоящата ситуация“, коментира един от създателите на платформата Десислава Арнаудова.

Facebook коментари