fbpx Opel Corsa поздравява всички за 14 февруари | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Opel Corsa поздравява всички за 14 февруари

Вярвате ли в любовта от пръв поглед? На Свети Валентин отговорът е: "Yes, of Corsa!" Защото новият Opel Corsa е идеалният спътник за романтичен ден на всички влюбени. Неслучайно моделът е обявен за най-продавания малък автомобил в Германия за трета поредна година.

Екстериора на новата Corsa е изчистен от излишни детайли, дързък, с характер. Той гордо носи отличаващото се лице на марката Opel Vizor и предлага изключително разнообразие от алтернативи за задвижване - избор от две нива на електрическа мощност на батерията до високоефективни двигатели с вътрешно горене и хибриди с 48-волтова технология, които скоро ще бъдат предложени на потребителите.

Новият модел на Corsa продължава дългогодишната традиция на марката Opel да прави най-съвременните технологии и функции достъпни за широк кръг клиенти. Те включват адаптивните матрични светлини Intelli-Lux LED® без отблясъци с общо 14 индивидуално управляеми LED елемента, както и цял набор от модерни системи за подпомагане на водача, напълно дигитален кокпит с последно поколение инфоразвлекателна система и удобни седалки с масажна функция.