fbpx Opel и iPhone | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Opel и iPhone

Opel и iPhone

етикети

Иновациите на Opel вече достигат и до потребителите на iPhone. Opel FlexApp е пакет от инструменти в iPhone приложение, които имат за цел да помагат във всичко: в паркирането, пазаруването, почивките, работата и откриването на подходящата за моментното настроение музика, правейки пътуването лесно, удобно и приятно.

А притежателите на Astra получават три допълнителни забавни приложения, които им дават възможност да изпълняват главната роля в свои собствени реклами на Astra, да слушат мелодии или да се пробват в игра с шофиране на Astra.
Идеята е FlexApp също така да се обогатява с още инструменти като градски справочник, които правят приложението удобно за дългосрочна употреба. Всяка година то ще нараства с още инструменти.

Opel FlexApp помага да намерите място за паркиране, да следите колко време на престой е останало и да отбележите къде сте паркирали. Той е от полза също при създаването на списъци за пазаруване и откриването на най-добрите магазини. FlexApp може да помогне за организирането на следващата почивка. Потребителите могат дори да си запишат паметна бележка и да я изпратят, когато вече са паркирали.

Функцията Hot Spot съдейства при избора на ключови важни места и координатите им за връзка като например, дилъри на Opel, ресторанти, хотели. Потребителите ще бъдат насочвани как да стигнат до предпочитаните от тях места и ще могат да избират най-бързия или най-краткия маршрут, както и да го прехвърлят в Google Maps или Navigon.