fbpx Откриха Шкода център в Пловдив с нова корпоративна идентичност | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Откриха Шкода център в Пловдив с нова корпоративна идентичност

Откриха Шкода център в Пловдив с нова корпоративна идентичност

С официална церемония, Еуратек Ауто ООД откри своя изцяло нов Шкода център в град Пловдив. С него, оторизираните търговски обекти на Шкода в Пловдив станаха два, и общо 14 за страната. Новият Шкода център в Пловдив се намира на бул. „Карловско Шосе” и разполага с 921,16 м2 изложбена част, 871 м2 сервизна част, и складови площи . „Целта за 2016 г. е производството на автомобили Шкода да достигне 1,5 милиона” – заяви по време на официалната церемония Регионалния търговски директор за Източна Европа на Шкода инж. Зднек Трукса.

Перлата на вечерта бе един от малкото в България, ретро модели Шкода 450 Спартак, произведен през 1958 г.

Новият Шкода Център Пловдив е изграден, съгласно новия корпоративен дизайн и стратегията „Human Touch” на чешкия бранд. Отговаряйки на високите стандарти на марката, представителство гарантира максимална удовлетвореност на своите клиенти, предлагайки им висококачествено търговско и сервизно обслужване.

В търговската част на представителството има технологични нововъведения, като интерактивния 3D автомобилен конфигуратор, позволяващ визуализацията на всеки модел с различно оборудване и рзлични варианти на интериор.

Приемът на автомобили за ремонт и поддръжка в сервиза, ще се извършва по най- иновативна система на Шкода – Директен прием, съгласно която, приемането и огледа на автомобила за ремонт ще става с присъствието едновременно и на клиента.

Въвеждането на новата корпоративна визия наложи ребрандирането на 2 165 обекта в цял свят до момента и ще продължи и в бъдеще до пълното 100% ребрандиране на всички обекти на марката в световен мащаб. В България, този процес стартира с ребрандирането на Шкода център Варна, като до края на 2017 година ще бъдат обновени всички търговски обекти на марката в страната.