fbpx Отпразнувахме Алманах 2021 в първия ден на лятото | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Отпразнувахме Алманах 2021 в първия ден на лятото

В първия ден на лятото сп. твоят БИЗНЕС отпразнува седмото поредно издание на единствения по рода си Алманах на успешните бизнес казуси в България. В прекрасната атмосфера на терасата на 24 етаж в ОББ Милениум десетки гости – приятели и партньори на списанието се насладиха на уникални гледки към София и топ балкански и български вина.

След 7 изминали години, проектът „Мениджърите споделят“ успя да привлече и увлече за каузата на добрите практики и успешни бизнеси в България много хора, а историите от бизнеса, разказани от първо лице от собственици на бизнеси и харизматични мениджъри са като един истински учебник по бизнес.

В Алманах 2021 могат да се прочетат истории на компании, които през тази година навършва 15, 20, 30 години. Разказите са още по-силни, защото всеки лидер споделя как компанията е преминала и през една трудна година, белязана от пандемията COVID-19.

„След седем годни се гордея, че Алманах 2021 е като едно дете, което се научи да ходи, прави своите сигурни крачки напред и продължава да открива нови светове. Аз наричам това устойчивост.“, споделя Ина Георгиева, главен редактор и издател на сп. твоят БИЗНЕС.

„Сега живеем във време, когато днес вече е вчера, а утре трябва да го надминем. Живеем във време, когато плановете са относително понятие, но пък един бизнес не може да има устойчивост, планирайки съществуването си ден за ден. Тогава? Устойчиви са създадените вече основи, а скоростта се превръща в основния фактор за съществуването утре. И това утре обаче, но може да съществува без хората, които са основният двигател за всичко“, допълва Ина.

По традиция списанието връчва грамоти за устойчивост в бизнеса и подкрепа на проекта „Мениджърите споделят”, на основните партньори. Тази година грамоти бяха връчени на:

Обединена Българска Банка, които отвориха врати на дома на банката и дадоха възможност да бъде споделено прекрасното място. Грамотата връчи Катя Димитрова, основател и управляващ комуникационната група на Интерпартнерс и добър приятел на изданието на г-жа Десислава Симеонова, Изпълнителен директор "Малки и средни предприятия" на Обединена Българска Банка.

За трета, поредна година зад проекта застана и автомобилният бранд Фолксваген, което е признание, че проектът има стойност. Главният редактор Ина Георгиева, чиято голяма част от живота е свързана с тестове на нови автомобили връчи Грамота на Нестор Несторов – Бранд мениджър на леки автомобили Volkswagen в Порше България, официален вносител на Фолксваген.

Зад проекта тази година застана лидерът в киберзащитата Акронис, а Грамотата за устойчиво развитие на бизнеса в България бе връчена на Пламен Тошев, управляващ директор, Акронис България от Красимир Петров, директор „Конвергентна мрежа и услуги“, А1 България.

Специална грамота получи и Галина Нифору, идеолог, създател и директор на Балканския винен конкурс и фестивал, а грамотата връчи един от най-емблематичните мениджъри във винения бизнес Цветелина Николова – изпълнителен директор на Катаржина Естейт.

Само ден по-рано в София приключи 10-ти юбилеен Балкански винен фестивал, а гостите на вечерта имаха уникалната възможност да опитат изключителна селекция вина-медалисти от балканския конкурс. Списанието е партньор на проявата още от първата година на създаването й.

Горещата лятна вечер бе разхладена и от най-новите води на Девин с минерали и витамини, с малко калории и меки плодови вкусове.

Галерия от събитието ТУК