fbpx ПАК България събра 3000 лв. от благотворителна акция | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

ПАК България събра 3000 лв. от благотворителна акция

ПАК България събра 3000 лв. от благотворителна акция

Първата благотворителна акция за годината на Прес-авто клуб България набра над 3000 лв.,а средства ще отидат за децата с увреден слух от столичното училище „Проф. д-р Дечо Денев“.

Кампанията се реализира благодарение на Нипон Мотърс, официален дилър на Нисан, и Ауто Франс 3000, официален дилър на Рено и Дачия. Автомобилните журналисти влязоха в ролята на търговци за един ден на трите марки. В рамките на инициативата беше закупен един Nissan Juke, а други двама клиенти проявиха интерес към автомобилите Dacia Sandero и Duster.
Хиляда лева от общо събраните средства, дойдоха от участието на четирима автожурналисти и един фотограф по време на специалната игра „Стани мисионер“, чийто водещ бе Ники Кънчев. След тях в играта взеха участие и фенове и клиенти на трите автомобилни марки, които успяха да спечелят още 1000 лв. Другите 1000 лв. пък бяха дарени лично от управителя на Ауто Франс 3000 Христо Дуков.
Кампанията продължава до края на месеца и ще обхване и предстоящия Автомобилен салон София, който ще се проведе между 15 и 23 юни в ИнтерЕкспо Център. Част от всички продажби на Нипон Мотърс и Ауто Франс 3000 до края на юни ще бъде дарена на училище „Проф. д-р Дечо Денев“.

Facebook коментари