fbpx Печатница „Алианс Принт“ отбеляза цветно 15 успешни години | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Печатница „Алианс Принт“ отбеляза цветно 15 успешни години

Печатница „Алианс Принт“ отбеляза цветно 15 успешни години

Една от водещите печатници в България „Алианс Принт“ ЕООД отбеляза своята 15-та годишнина под мотото „15 години успех с цветовете на дъгата“. За място на събитието домакините бяха избрали Военния клуб в София, където посрещнаха близо 200 гости.

През 2016 г. броят на редовните и клиенти на „Алианс Принт“ надхвърли 500. Сред тях са държавни и общест¬вени институции; фарма¬цевтични компании; предприятия от военно-промишления комплекс; тър¬говски вериги; рекламни и PR агенции; издатели на перио¬дични и непериодични издания, на справочници и гайдове, на детска, учебна и художествена лите¬ратура. Печатницата поема и изпълнява поръчки от Франция, Англия, Германия и Бенелюкс. За периода 2001 - 2016 г.  ръстът на приходите достига 6700%;

„Нашият бизнес възмъжа, но за щастие не помъдря твърде много, не влезе в спокойните коловози на рутината. Напротив! Ние винаги сме готови за новото, за риска. Търсим ги сами. Искаме да бъдем и сме първите в България, сред първите на континента. Този неспокоен, търсещ дух е наша запазена марка. Щастлив съм да ръководя бизнес, в който си дават среща високите технологии, изкуството на полиграфията и духовните търсения на писаното слово. Щастлив съм с хората на „Алианс принт“, за много от които печатницата е съдба. Гордея се с тях; горд съм, че нашата компания е ковачница на ценни кадри в бранша.” Сподели Венцислав Бичаков, основател, собственик и изпълнителен директор на печатницата.