fbpx Плащане с едно докосване | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Плащане с едно докосване

етикети

 Картодържателите лесно могат да намират магазини, оборудвани с PayPass за бързо, удобно и безопасно пазаруване в България с техните безконтактни MasterCard или Maestro PayPass карти.
Местата, където могат да бъдат извършвани PayPass плащания, ще бъдат редовно актуализирани с всяко присъединяване на нов търговски обект към света на MasterCard PayPass безконтактните плащания.

Технология предоставя възможност за извършване на плащания само с доближаване до PayPass-оборудван ПОС терминал. Това е един лесен, удобен, бърз и сигурен начин на плащане. Когато се използва за малки суми не се изисква въвеждането на ПИН, но по същия начин може да се използва при пазаруването и за по-големи покупки чрез въвеждане на ПИН. Транзакциите са сигурни, а картата никога не напуска ръката на потребителя по време на плащането.
Технологията вече е достъпна в над 50 страни по целия свят и приеман в близо 866 000 обекти за търговия на дребно. В България, по данни на банката акцептор Първа Инвестиционна Банка, карти MasterCard PayPass може да се използват в повече от хиляда и петстотин разнообразни места, като магазини за дрехи и храни, магазини за спортно оборудване, аптеки, бензиностанции и други.