fbpx Излезе пролетният брой на списанието | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Излезе пролетният брой на списанието

Новият пролетен брой на списанието вече е на пазара. Главната тема в него е посветена на онази част от бизнеса, без която той не може да върви напред, а именно успешният мениджмънт и човекът, който носи трънливата понякога корона „Мениджър“. В поредица интересни статии, представени от авторите, които сами развиват собствен бизнес сме застъпили различни теми, като мотивацията, откъде идват проблемите на бизнеса и техния анализ, какво се крие зад японската методология на 20-те ключа за управление на бизнес, как да открием най-добрите служители, какви стъпки да направим, ако решим да мениджираме малък семеен хотел.

Срещаме ви и със следващото поколение – младежите от StartIs Smart и как те виждат бъдещето си на мениджъри, както и с младите учители от Заедно в час, които са се заели с мисията да изграждат стойностни личности. А дали има български вълци на Уолстрийт е всеки ще си отговори сам, ако прочете статията, посветена на тази тема.

Разбира се, сериозно място сме отделили на новия ни проект „Успешните бизнес казуси в България“, в който през годината ви срещаме с мениджъри, които споделят добри практики от фирмите си и дават своите успешни съвети за бизнес. В този брой ви представяме първите девет мениджъри.

Ще научите повече как да направите фирма в Турция и какви средства са ви нужни за документални обработки.

Представяме и как медиацията може да реши реално споровете между две фирми и някои нотариални съвети.

А защо понякога не се разбираме със събеседници разкрива статията за различните комуникационни езици.