Повече от 500 участници се очакват на IAB Форум България

Повече от 500 професионалисти в сферите маркетинг, реклама, медии, ПР и комуникации, изследвания ще участвата на най-голямото събитие за дигитален маркетинг за годината - националният IAB Форум България, който ще се проведе на 14 март 2012г в Кемпински Хотел Зографски, София.

Програмата на форума, оформена около тематичните акценти дисплей и мобилна реклама, и измерване и ефективност в Интернет, включва презентации от водещи експерти от М-Тел, Nielsen Online и IQ mobile, както и от представители на националните IAB асоциации от България, Великобритания и Полша.

IAB Форум България ще предостави на маркетинг и рекламните специалисти възможност да видят и чуят резултатите от конкретни изследвания за ефективността на дисплей и видео рекламата, данни за мобилното потребление в България, както и тенденциите и добрите практики в мобилния маркетинг в Централна и Източна Европа.

На събитието за първи път ще бъдат обявени и резултатите от националното проучване за приходи от онлайн реклама за 2011. “Вярвам всички са любопитни да разберат какъв е ръстът на онлайн пазара за 2011, какви са темповете на нарастване спрямо 2010, какво се случва с пазара на Интернет реклама и кой тип реклама държи първото място. Предварителните резултати са вече готови, но ще изчакаме IAB Форум, за да ги разкрием пред най- подходящата аудитория. Ще анонсираме и ТOП рекламодателите за 2011 г. в Интернет ”, сподели Лазар Малаков, лидер на работна група “Проучвания” в IAB България.

Ексклузивен спонсор на събитието е М-Тел, генерален спонсор – Nielsen Online, основен спонсор – СуперХостинг.БГ, а спонсори – Изи Онлайн, Победа и ESET Mobile Security.

Партньори на събитието са: Асоциация на рекламните агенции - България, Българска асоциация на рекламодателите, Българска уеб асоциация, 3бей.бг, Дарик Уеб, Дир.бг, Икономедиа, Инвестор, Мейл.БГ, НЕГ, Нетинфо, Резон Медиа, Санома Блясък България, списанията “.NET”, “Твоят БИЗНЕС” и “Progressive”, фондация “БГ Сайт”, ABC Design& Communication, BG Maps, BG Reklama, Kaldata, infoweek.bg, New Trend, NovaVizia, Rastermania и Technews.

Facebook comments