Повече продадени винетки през празниците

Близо два пъти повече поръчки са изпълнени от „Разпространение на винетнти стикери“ за доставки на винетки през четирите неработни дни около 1 май отколкото през Великденските празници. Навсякъде е имало налични количества и винетки са разпространявани и продавани без прекъсване.

Консорциумът „Разпространение на винетни стикери“ (РВС), който от 2009 година разпространява винетките у нас, организира денонощна непрекъсната работа на своите екипи през четирите почивни дни, за да може всяка една заявка да бъде изпълнена в рамките на деня. В момента в крайните пунктове могат да бъдат открити и закупени над половин милион винетки от всички 16 вида.

В най-натоварения за пътуване по празниците период 27-29 април дистрибуторите са получили и изпълнили всички близо 200 заявки от пунктове в цялата страна. Това е близо два пъти повече от получените заявки около Великден, които също са изпълнени на 100%.
В началото на април са отпечатани допълнителни количества винетки, като първите количества бяха получени и разпространени до крайните пунктове в навечерието на Великденските и Първомайските празници.

От началото на годината до края на април в крайните разпространителски пунктове са продадени над 1.2 млн. от всички видове винетни стикери. Още 664 хил. винетки са разпространени и до всички областни пътни управления и граничните контролно-пропускателни пунктове.
Общият брой разпространителски пунктове в мрежата на консорциума е 3 380, което е с 50 повече от 2011.

Facebook comments