fbpx Повече продадени винетки през празниците | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Повече продадени винетки през празниците

Повече продадени винетки през празниците

Близо два пъти повече поръчки са изпълнени от „Разпространение на винетнти стикери“ за доставки на винетки през четирите неработни дни около 1 май отколкото през Великденските празници. Навсякъде е имало налични количества и винетки са разпространявани и продавани без прекъсване.

Консорциумът „Разпространение на винетни стикери“ (РВС), който от 2009 година разпространява винетките у нас, организира денонощна непрекъсната работа на своите екипи през четирите почивни дни, за да може всяка една заявка да бъде изпълнена в рамките на деня. В момента в крайните пунктове могат да бъдат открити и закупени над половин милион винетки от всички 16 вида.

В най-натоварения за пътуване по празниците период 27-29 април дистрибуторите са получили и изпълнили всички близо 200 заявки от пунктове в цялата страна. Това е близо два пъти повече от получените заявки около Великден, които също са изпълнени на 100%.

В началото на април са отпечатани допълнителни количества винетки, като първите количества бяха получени и разпространени до крайните пунктове в навечерието на Великденските и Първомайските празници.

От началото на годината до края на април в крайните разпространителски пунктове са продадени над 1.2 млн. от всички видове винетни стикери. Още 664 хил. винетки са разпространени и до всички областни пътни управления и граничните контролно-пропускателни пунктове.

Общият брой разпространителски пунктове в мрежата на консорциума е 3 380, което е с 50 повече от 2011.

Facebook коментари