fbpx Появата на Range Rover Evogue изкриви вратовете | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Появата на Range Rover Evogue изкриви вратовете

етикети

Нямаше шофор, който без да крие любопитство, да не извърне глава за да види кавалкадата от елегантни ленд ровъри, която пресече цяла София и дефилира през жълтите павета в деня на посещението на Дилма Русев у нас.

Най-компактният, най-лекият и най-иновативният автомобил, произвеждан някога от Range Rover вече се продава в България. Но не бързайте, ще трябва да се наредите на опашка - цялата квота от 40 автомобила за страната вече е продадена! Революционен дизайн, безкомпромисни лукс и динамиката, съчетани с традиционните за марката 4х4 качества.

Range Rover Evoque се предлага в две версии – с 3 и 5 врати. При тривратата версия има две отделни задни седалки, като има вариант и за обща седалка при желание на клиента. С 5 врати той предлага по-голяма практичност и привлекателност за семействата. При него линията на покрива е с 30 мм по-висока, което осигурява повече място за главата и раменете за пътниците на задната седалка.

Интересно е, че моделът предлага с три дизайнерски теми - Pure, създаваща чувство за модерност; Prestige, която залага на лукса и Dynamic, която придава самоуверен и спортен характер на автомобила.
Evoque се предлага с богат избор от бензинови и дизелови мотори с мощност от 150 до 240 к.с. Това е първият модел на марката който дава възможност за избор между 2WD (предно предаване) и 4WD (4х4).