fbpx ПР-специалисти и комуникатори се събират в София през октомври | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

ПР-специалисти и комуникатори се събират в София през октомври

На 13-и и 14-и октомври 2017 г. третата регионална конференция на Международната ПР aсоциация (IPRA) ще събере в София лидери от сектора на професионалната комуникация, медии и специалисти по ПР и стратегически комуникации от Централна и Източна Европа. В рамките на конференцията за първи път в България ще се проведе официалната церемония по връчване на Златните награди за отличие, (Golden World Awards for Excellence), организирани от IPRA. Тази година най-престижните призове в сферата на връзките с обществеността ще бъдат връчени за 27-и пореден път, а домакин на събитието е българската агенция Юнайтед Партнърс.

Под мотото „SOPR SOMARKETING SOFIA” изявени професионалисти ще анализират все по-тясната връзка между ПР практиките и маркетинговите дейности, както и развитието на комуникациите в съвременната дигитална действителност. Гостите на конференцията ще имат възможността да срещнат международни лектори и утвърдени имена в сферата на комуникацията.
Един от ключовите лектори по време на конференцията ще бъде Барт де Врийс, президент на Международната ПР асоциация, с повече от 25-годишен опит във връзките с обществеността. От 1999 до 2015 г. той е главен мениджър на първата ПР агенция в Холандия, основана през 1951 г. Оттогава Де Врийс работи като консултант и гост-лектор за клиенти и образователни институции по света, сред които се отличават Университетът Бланкерна в Барселона и Московският държавен университет. В рамките на „SOPR SOMARKETING SOFIA” г-н Де Врийс ще анализира ролята на инфлуенсърите в съвременните комуникации.