fbpx Предлагат следващо поколение дигитални плащания | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Предлагат следващо поколение дигитални плащания

Ново глобално предложение за банки, търговци и партньори, което ще направи по-бързо и по-лесно пазаруването на потребителите в магазините или онлайн, като позволява да се плаща сигурно само с едно кликване на мишката, докосване до екрана на таблета, или допир на смартфона.Платформата е на MasterCard и се казва PayPass Wallet Services.

PayPass Wallet Services осигурява три различни компонента - PayPass Acceptance Network (PayPass Online и PayPass Contactless), PayPass Wallet и PayPass API.
Тези услуги позволяват пазаруване, без значение къде и как потребителите пазаруват, както и пакет от услуги за цифров портфейл и инструменти за разработчици, за да направи по-лесно свързването на други портфейли в мрежата за приемане PayPass Online.

American Airlines и Barnes & Noble ще бъдат сред първите търговци партньори, които ще включат PayPass Online бутон за плащане на техните сайтове като American ще интегрира PayPass Wallet в своето мобилно приложение.

MasterCard ще направи PayPass Wallet Services достъпни за партньори през третото тримесечие на 2012 г., първоначално в САЩ, Канада, Великобритания и Австралия и впоследствие ще включва и други страни. PayPass Wallet Services ще се разширят до мястото на продажба с течение на времето, за да се създаде едно цялостно изживяване при пазаруване за потребителите, като им предоставя допълнителни услуги с добавена стойност, като например: проверка на сметката с един поглед преди да направят покупка, контрол на изхарченото, както и известия получавани в реално време, предоставяне на оферти, талони и усъвършенствани програми за лоялност.