fbpx Премиера за България - лекотоварният HYUNDAI H350 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Премиера за България - лекотоварният HYUNDAI H350

На тазгодишното изложение за специализирани превозни средстваTruck Show КАМИОНИ, Индустриал Комерс направи премиера с абсолютно новия за България  H350. Посетителите имаха възможност да се запознаят отблизо с товарния H350, както и с модификацията шаси кабина с надстройка хладилен бокс.

H350 внася свеж полъх на пазара на лекотоварни автомобили. Неговото ултраздраво шаси по последна дума на техниката осигурява на H350 гъвкавостта да има каросерия на ван, шаси кабина или бус.

Всички видове каросерия на H350 се отличават с ефективно съотношение на външните спрямо вътрешните размери и товарно пространство, което надминава конкуренцията. Моделът с дълга колесна база помества пет европалета при дължина на товарното отделение 3665 mm, което може да се похвали с най-доброто в своя клас товарно пространство от 12,9 ㎥. Моделът с къса колесна база може да помести четири европалета и има вместимост от 10,5 ㎥.

Независимо дали товарите или разтоварвате H350, с него се работи лесно благодарение на късото разстояние от земята до товарната платформа. Не е направен компромис с товарното пространство между арките на задните колела, което максимизира капацитета и удобството при превоз.