Премиерата на новия VW Touareg ще бъде в края на март

Новият VW Touareg ще бъде показан за първи път през публика на 23 март 2018 г. в Пекин. Моделът се намира на върха на моделното портфолио на Volkswagen и въплъщава могъщия потенциал на марката в експресивния дизайн, иновативните технологии и динамичното поведения на пътя.
В новия Touareg са интегрирани най-нови иновативни системи за асистенция на водача, които доставят максималната сигурност и комфорт. Моделът може да се похвали с дигитален кокпит - един от най-големите в сегмента – т. нар. Innovision Cockpit, който започва нова ера в инфотейнмънт технологиите изобщо. Свързаността на модела с интернет е от най-високо ниво. Въздушно очакване, завиващ заден мост, стабилизация против обръщане и други технологии се грижат за максимална динамика и сигурност, както и удоволствие на пътя.
Това е третото поколение на модела Touareg и естествено продължение на успеха на първите две поколения, които задоволяват най-високите изисквания на клиентите във високия SUV сегмент.
До този момент, откакто е въведен на пазара през 2002 г., от модела са продадени около 1 млн. автомобила, включително и oфроуд модификации. Touareg е печелил и Рали Дакар в периода 2009-2011 г.

Моля коментирайте