fbpx Премиум норвежка водка ще се бори за лидерска позиция на пазара у нас | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Премиум норвежка водка ще се бори за лидерска позиция на пазара у нас

Леден басейн, красиви момичета и страхотна клубна музика дадоха старт на представянето на един от най-качествените продукти в света на водките - NORVEGIA VODKA. Новият продукт има амбицията да завземе лидерски позиции на пазара у нас. Самото име говори за произхода на напитката - държавата с една от най-силните икономики в света, която се слави с чиста природа и висок стандарт на живот. За производството на NORVEGIA VODKA се използва вода от ледник с 6000 годишна история, когато природата е била все още идеално чиста. Това придава на водката благороден вкус и мразовит характер.

Любителите на висококачествените напитки се насладиха на едно звездно шоу и хубава музика в един от елитните столични клубове. И тъй като парти водката върви заедно с подходяща музика, PLATINUM BRANDS, официални вносители и дистрибутори на водката, подкрепиха издаването на един от най-дългоочакваните албуми в света на българската музика - HEARBEAT. Проектът e на MUSIC CLINIC RECORDS и е създаден от двама доказали се продуценти на клубна музика (Мартен и Николай) със специалното участие на най-добрите вокалисти на БГ сцената като : Белослава, Рут Колева, Криста, Любо Киров, Алекс Славчев. Участие в албума взимат имузикантите Wah Tony (Tri O Five), TromBobby (Southwick), Денис Попстоев (Southwick) и др. Част от изпълнителите бяха и специални гости на сцената, като изпълниха свои песни.