fbpx Принтирането и сканиране в движение е супер удобно вече | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Принтирането и сканиране в движение е супер удобно вече

С нарастващата тенденция за работа в движение, управлението на документи, когато сте извън офиса, се превръща в необходимост. Същевременно съобразяването с изискванията на GDPR за защита на личните данни, поражда нуждата от цифровизиране на документацията.

Създадена с мисъл да удовлетвори нуждите на съвременния бизнес, новата линия преносими скенери на Brother MDS3 предлага интелигентни решения, които пестят място и максимално улесняват работния процес. Сканирането, запазването и споделянето на документи с различен формат вече е съвсем лесно и удобно, благодарение на три нови модела устройства за сканиране – DS-640, DS-740D, DS-940DW.
Компактният дизайн и интуитивното управление правят и трите устройства особено подходящи там, където има пространствени ограничения и се изисква бърза реакция, например, за използване на рецепции или когато сте на път.

Brother MDS3 – сканирай в движение

Продуктовата гама MDS3 превръща хартиените документи в дигитални файлове, за да ви гарантира, че информацията ви ще бъде по-лесна за намиране, по-защитена и по-удобна за редактиране и споделяне. Всеки от моделите е ясно диференциран по отношение на функции, за да бъде максимално полезен за потребителя.

Brother DS-640 е опростено решение, когато имате необходимост да сканирате нещо, докато сте в движение. Капацитетът му е до 15 страници в минута, като може да обработва както едностранни документи до размер А4, така и пластики с размер на лична карта и дори касови бележки. Компактните му размери го правят лесно преносим и удобен за ползване в пространства, където мястото е ограничено.

Двустранното сканиране е суперсилата на портативния документен скенер Brother DS-740D, проектиран специално за потребители, които се нуждаят от бърза обработка на информацията в движение. Благодарение на него можете да дигитализирате документацията си, да запазвате и споделяте файловете си, докато седите на бюрото си или по време на пътуването си към следващата среща. Моделът обработва до 15 страници в минута с максимален размер А4. Файловете се прехвърлят с висока скорост към лаптопа по USB 3.0. Вече можете да носите скенера си навсякъде със себе си и да го използвате там, където е най-удобно за вас.
Мощен и с компактни размери, безжичният преносим документен скенер DS-940DW е идеален избор за работа от разстояние и без кабели. Наслаждавайте се на напълно свободно придвижване без ограниченията на захранващите кабели, благодарение на вградената в устройството батерия и безжична връзка. За допълнително удобство то разполага и с вграден четец за карти, за да управлявате файловете си още по-лесно. С помощта на безплатното мобилно приложение на Brother, преглеждането и споделянето на документи на вашия мобилен телефон или таблет става без усилие. Интуитивният LCD панел значително улеснява избора и промяната на функциите за сканиране. Капацитетът за сканиране на DS-940DW е 15 страници в минута, като не ви е необходимо допълнително пространство зад скенера, защото с уникалната U-образна пътека на подаване на хартията листът се плъзга над горната част на скенера и се връща към вас. 

Дигитализирането и управлението на документите вече е лесно и удобно с иновативните решения на Brother от продуктовата линия MDS3. На българския пазар те ще бъдат достъпни от март 2020 г. на препоръчителни цени от съответно 199 лв., 269 лв. и 359 лв. с ДДС за DS-640, DS-740D и DS-940DW.

„Трите нови модела мобилни скенери на Brother са напълно в съзвучие с мобилния стил на работа, който се налага в последните години. Те позволяват на потребителите да сканират, без да се притеснявате от пространствените ограничения и да работят по-сигурно и ефективно,“ каза Ива Тотева, Мениджър „Продажби и маркетинг“ в Brother България.