fbpx Първа копка на нови комплекси за Volvo, Jaguar и Land Rover | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Първа копка на нови комплекси за Volvo, Jaguar и Land Rover

Първа копка на нови комплекси за Volvo, Jaguar и Land Rover

 

Днес започна строителството на два нови търговско-сервизни комплекса на Мото-Пфое в столицата. Първата копка извършиха лично собственикът на компанията – Филип Пфое, управителите Атанас Фурнаджиев и Димо Николов и кметът на столичния район Кремиковци, Ивайло Панев. Новите дилърства на Volvo и Jaguar Land Rover, които ще най-модерните в цяла югоизточна Европа ще се намират на изключително ключов транспортен възел, в непосредствена близост до "детелината“ на Ботевградско шосе, където Северната скоростна тангента се влива в Околовръстен път в посока ж.к. Младост.

Най-новата инвестиция на Мото-Пфое е пореден факт от последователната фирмена политика, ориентирана към интереса и практическата полза за клиентите. След по-малко от година Мото-Пфое ще предлага в двете нови дилърства пълна гама услуги, гарантираща мобилността на клиентите на Volvo, Jaguar и Land Rover: Продажба на нови автомобили, продажба на употребявани автомобили от тези марки, бързо и качествено следпродажбено обслужване, резервни части, консумативи и аксесоари, застрахователни услуги, оценка, изкупуване и абонамент, гъвкави финансови пакети за всяко клиентско предизвикателство.

 

„Отдавна обмисляме строеж на наши представителства на 3-та локация в София, след комплексите ни в Люлин и Младост. Преди две години закупихме този терен с обща площ 53 декара. Днес тук ние стартираме нашия най-нов, високотехнологичен и модерен проект в България. Новите две дилърства на премиум марките в портфолиото ни – Volvo, Jaguar, Land Rover – ще са най-красивите, функционални, модерни и луксозни комплекси, които сме изграждали досега.”, сподели Филип Пфое, собственик на Мото-Пфое.

Ексклузивният център на Volvo ще има разгърната застроена площ 2800 м2, шоурум 670 м2, сервиз и резервни части на площ от около 1000 м2 Прилежащите площи в проекта включват паркинг за клиенти, зона за продажба на втора употреба автомобили, зони обслужващи клиенти – рецепция, релакс кът, кафетерия. Автосалонът на Volvo ще бъде изграден изцяло по последните стандарти, наречени Volvo Retail Experience и амбицията е той да бъде готов преди края на годината.

Новият дом на Jaguar Land Rover в София ще е с разгърната застроена площ от общо 6000 м2, шоурум около 1000 м2, сервиз и резервни части на площ от 1400 м2. Автосалонът ще отговаря на последните стандарти на фирмата производител, т.нар. ARCH концепция. Клиентите на марките Jaguar и Land Rover ще се радват на изключителен лукс. Изпълнение от най-високо качество и свръхмодерни технологии и ще са видими навсякъде в комплекса.

Модерното дилърство ще предлага на клиентите на Jaguar и Land Rover множество нови услуги, вкл. специалната програма на JLR за селектирани употребявани автомобили, наречена Approved. Известно е, че първият електрически Jaguar ще има своята премиера през 2018 г. и затова дилърството е проектирано да отговори на предизвикателствата от бъдещето на автомобилната индустрия – електрически автомобили и автономно шофиране. Новият комплекс се очаква да отвори врати в началото на 2018 г.