fbpx Първа по рода си работна инициатива за бизнеса | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Първа по рода си работна инициатива за бизнеса

Първа по рода си работна инициатива за бизнеса

За първи път у нас започват DreamersDo Executive Circles – ежемесечни работни маси „без вратовръзки” за изпълнителни директори, управители и собственици.

В новата пазарна нормалност тяхната цел е да бъдат неформално място, където мениджъри на едно и също управленско ниво чрез диалог да сменят радикално перспективата към най-горещите мениджърски теми и предизвикателства да предусетят пулса на пазара и да потърсят идеи и общи решения на практически казуси.

Първият формат Executive Circles на 28 юни ще е на тема "Предизвикателствата пред бизнеса - в света, в България е пред организациите. Сега накъде?"

Макар че досега не е провеждан в България, Executive Circles e утвърден формат на съвместна работа и взаимодействие между мениджъри на едно и също ниво, който изисква специфична експертиза за управление на диалога и улавяне и структуриране на раждащите се идеи и решения.
Целта на подобни формати е да създадат неформална „екосистема” от бизнес практици, които стъпвайки върху досегашния си опит, в диалог да обменят перспективи от различни сектори и така служат като своеобразен „компас” за всеки ръководител в новата нормалност.

DreamersDo ще използва своята експертиза и най-съвременни мениджмънт инструменти от последните 4 г. Широкият спектър на инструментариума и това, че е разработен на ниво принципи, валидни за компании от различни индустрии и мащаб, и не изисква от участниците да споделят конфиденциална информация, позволява на DreamersDo Executive Circles голяма гъвкавост на теми, разнообразие на участници и ветрило от възможни решения.

DreamersDo е първата коучинг компания в България. Тя е и единствената, която е фокусирана изцяло в коучинг по лидерство за изпълнителни директори (executive leadership coaching) и е водещият доставчик в тази област. Компанията има опит и партньорски организации от Великобритания и Германия за разработка и въвеждане на коучинг системи в организациите.

Представяне на новия формат ще се състои на 27 юни от 19 до 20 ч. в хотел Park Inn (бившия „Грийнвил”). Вход свободен.

Първите Executive Circles ще се състоят на 28 юни от 9 до 13 ч. в хотел Park Inn (бившия „Грийнвил”). За да разберете повече за формата, защо носи стойност и за регистрация:

dreamersdo.net/

Executive Circles се провежда с медийното партньорство на сп. „Твоят БИЗНЕС”.