fbpx QX Inspiration показва електрическото бъдеще на INFINITI | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

QX Inspiration показва електрическото бъдеще на INFINITI

етикети

INFINITI представи QX Inspiration е концептуалния си SUV модел QX Inspiration, който е визия за първия изцяло електрически модел на марката. Гамата от автомобили на марката в бъдеще ще включва чисто електрически, e-POWER и динамични хибридни модели.

QX Inspiration е предвестникът на нова стилистична ера за INFINITI, чиято реализация е възможна благодарение на технологиите и с език на формите, който е израз на възможностите и характера на електрифицираните системи за задвижване. В своята дълбочина той открива корените си в японската пространствена концепция ‘Ma’, демонстрираща как отворените пространства между линиите създават напрежение и изграждат очакване.

Японският генетичен код се пренася и в интериора. Вътрешният свят на QX Inspiration е изработен прецизно на ръка с използване на традиционни техники и избор на материали, вдъхновени от фината японска чувственост. Разработването на новите платформи за автомобили с електрическо задвижване позволява създаването на просторни интериори, осигуряващи усещането в луксозния салон. Те са вдъхновени от философията ‘omotenashi’, типичният японски подход на гостоприемство. С усещането за неограниченост на формите и вълнуващо изживяване, интериорът е изпълнен с технологии, създаващи атмосфера на уютна среда, като същевременно с това подпомагат водача и свързват пътниците със света около тях.