fbpx Мото-Пфое започва нова инвестиция в Бургас | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Мото-Пфое започва нова инвестиция в Бургас

В трудните икономически времена Мото-Пфое започна строителството на нов търговско-сервизен комплекс в Бургас, който е обявен за най-добрия за живеене град в България за 2012 г. Лично собственикът Филип Пфое, зам.-кмета на града и членове на мениджърския екип на фирмата направиха първата копка на новата инвестиция.
„Много хора питат защо в тези сложни икономически времена правим такава инвестиция? Ние гледаме в бъдещето и виждаме, че Бургас ще расте, затова днес инвестираме в бъдещето. Само след година всички ще бъдат очаровани от това, което ще предоставим на хората от града и региона“, каза Филип Пфое.

След по-малко от година собствениците на автомобили Ford, Volvo и Land Rover бързо и лесно ще могат да ползвават на едно място всички услуги в портфолиото на Мото-Пфое: продажба на леки и лекотоварни автомобили – нови и употребявани, доставка на резервни части, бързо и качествено сервизно обслужване на автомобили, застрахователни услуги и пакети, обратно изкупуване, рент а кар и дългосрочни наеми. Инвестицията ще допринесе за по-качествено обслужване сред автомобилния бранш в Бургас въобще, като заедно с това ще създаде и много нови работни места.

Комплексът се намира на 7-ми км на главния път Бургас – София на парцел с площ 19 735 м2.
В двуетажва сграда с разгърната застроена площ от 4236 м2. Ще има общ автосалон с обособена част за всяка от представляваните марки – Ford, Volvo и Land Rover.
В автосервиза ще има директна приемна и възможност за бърза диагностика на ходовата част и окачването на автомобилите, хале за извършване на механични ремонти, оборудвано с най-модерни съоръжения и апаратура за ремонт и диагностика на леки и лекотоварни автомобили Ford, Volvo и Land Rover, бояджийно и тенекеджийно.

Бургас се гордее с една от най-ниските за страната безработици, която през летния сезон миналата година е паднала едва до 4%. Заедно с това градът се готви усилено да предостави на туристите нови, атрактивни забавления. До средата на лятото ще функционира атракционен автобус, а корабче ще превозва до остров Св. Анастасия, където ще има съвсем нови атракции.
По данни на туроператорите тази година заявките за почивки са с 12% повече.