fbpx Ракия фест събира за четвърти път почитателите на лютата напитка | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Ракия фест събира за четвърти път почитателите на лютата напитка

Тридневна фиеста ще ознаменува празника на ракията и спиртните напитки. От 2 до 4 декември в зала 6 на НДК в столицата ще бъдат представени няколко стотин силни напитки. По време на фестивала ще бъдат представени ракии от родните производители, както и традиционни, високоалкохолни напитки от Турция, Гърция, Македония, Сърбия и други балкански държави.

Посетителите ще имат възможност да дегустират продуктите на Винпром Пещера, Вила Ямбол, Rakia shop.eu, Врачанска теменуга, Ракия Тиквеш от Македония, СИС Индустрис, Винпром Карнобат, ВИ Мараш, Едоардо Миролио, Дестилерия Исперих, Винпром Свищов, Изба Карабунар,Черноморско злато, Винекс Преслав, Винпром Троян, Геслин с техните турски ракии, Леопард Трейдинг ще представят узо Пломари, и още производители и вносители от Балканите. За първи път на изложението ще се представят производители и вносители, които не са участвали до сега и посетителите ще бъдат приятно изненадани от продуктите които те ще покажат.

Програмата на фестивала включва още майсторски класове, лекции и дегустации. Гостите на Балканския фестивал на ракията ще могат да си тръгнат и с най-добрата напитка, която им е харесала, защото през цялото време на феста ще работи промо магазин, където продажбите на алкохолни продукти ще бъдат на цени на производител. И както му е редът без мезе не става - балканска скара от сръбски ресторант “Кафана Стефанович’ ще допълва празника.