Renault представя лекотоварните ванове

Renault представи обновената си лекотоварна гама по време на Българската Строителна Седмица, която започна днес в София и ще се проведе до 12-ти март. Посетителите ще могат да видят новото Renault Master шаси кабина, което е и с нов двигател 2.3 dCi в три варианта на мощността (100, 125 и 150 конски сили). Разходите за подръжка са намалени с 40% и са сред най-ниските за нови автомобили.

Вторият представител на лекотоварната гама е Renault Trafic. Арматурното табло е с нов дизайн, като в него са намерили място допълнителни пространства за дребни предмети. Оборудването на Новият Trafic може да се сравнява с това на лек автомобил, което прави управлението му по-лесно и приятно. 2.0 dCi двигателя на Новoто Renault Trafic позволява значително намаляване на разхода на гориво на автомобила.

Миналата година Renault обнови гамата на популярния автомобил с Новото Kangoo Express и Kangoo Express Maxi. Автомобилът се отличава с модерен и експресивен стил, като освен това Kangoo Express е единственият в Европа компактен ван, който се предлага в три варианта на дължина (2 за България), което означава, че е подходящ за всички изисквания на бизнес клиентите на марката.

Facebook comments