fbpx Renault вдига покривалото на пикапа ALASKAN | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Renault вдига покривалото на пикапа ALASKAN

Renault вдига покривалото на пикапа ALASKAN

След представянето на Duster Oroch по-рано тази година, сега Renault сваля покривалото от ALASKAN Concept, който отбелязва поредната стъпка в дръзкия план на компанията за привличане на клиенти в постоянно разрастващия се пазар на пикапите. Пикапите съставляват над 1/3 от общите LCV продажби и отварят нов фронт за продуктовата офанзива на Renault.

ALASKAN Concept е поразителен демонстрационен модел, проправяy пътя за пикап, който ще бъде продаван по целия свят. Той комбинира товароносимост от един тон с авангарден, атлетичен дизайн, за да отговори на взискателните нужди на бизнес клиентите и физическите лица.

ALASKAN Concept се задвижва от доказалия се 4-цилиндров, битурбо дизелов двигател на Renault, който фигурира в настоящата гама на Master.

Той ще бъде луксозен пикап за бизнес и употреба през свободното време, както и за ежедневно шофиране. Ще се възползва от ноу-хауто на Renault в сегмента на кросоувърите, където е представен от Captur и Kadjar. Tози нов еднотонен пикап ще е наличен през първата половина на 2016