Rock In The Wine Valley събира почитателите на рока в долината на виното

За поредна година почитателите на рок музиката ще могат да се насладят на любимите си изпълнители на фестивала Rock In The Wine Valley, който  ще се проведе в с. Могилово, на територията на Midalidare Estate на 9, 10 и 11 юни 2017 г.

За   улеснение на всички посетители на събитието организаторите Bulgarian Live Music в партньорство с Мидалидаре и Банка Пиреос, които са партньори на феста, създадоха специални предплатени карти, чрез които ще се извършват всички плащания на територията на фестивала. Банката ще осигури седем каси, разположени в три пункта за продажби, където, също така, могат и да бъдат зареждани вече закупените карти. Всички заведения за хранене, барове и магазини на територията на събитието ще бъдат оборудвани със специални ПОС терминали.

Целта на предоставените карти е бързо, лесно и удобно плащане за всички присъстващи на фестивала Rock In The Wine Valley, Midalidare. Създаденият от организаторите на събитието модел за плащане само с банкови карти цели моментално извършване на всички разплащания за храни и напитки, за да се избегнат опашките и недоволството от страна на феновете. По този начин рок почитателите няма да се притесняват за съхранение на своите пари в брой, а след края на фестивала, обратно на касите на  банката, ще могат да получат неизползваната от тях сума като представят на обслужващия служител своята предплатена карта от Банка Пиреос.

Всеки посетител ще има възможност да закупи предплатена безконтактна карта от касиерските бюра на банката на територията на събитието, като  картите ще са единственото платежно средство по време на фестивала.

Организаторите на Каварна Рок Фест за 2013-2015г. Bulgarian Live Music в партньорство с Мидалидаре планират да срещнат качествената музика и добрите вина на тазгодишния фестивал, на който ще участват както вече утвърдени имена на световни рок групи, така и млади таланти, успешно преминали предварителна селекция в Piraeus Battle of the bands.


На мястото на събитието ще са обособени места за палатки, кемпери и каравани, а тези, които предпочитат хотелския уют, могат да нощуват в гр. Стара Загора.