fbpx Родни фирми се представят на изложение за парфюмерия и козметика в Москва | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Родни фирми се представят на изложение за парфюмерия и козметика в Москва

Български фирми ще участват в Международно изложение за фризьорство, козметика, продукти за красота и опаковки InterCharm Moscow, което ще се проведе от 26 до 29 октомври 2011 г. в Изложбения център Крокус Експо, Москва, Русия. Участието им е организирано от Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средните предприятия (ИАНМСП).
Специализираното изложение за парфюмерия и козметика InterCharm обединява лидерите на индустрията за красота. Участници и посетители на InterCharm имат възможност да се запознаят с последните постижения на съвременната beauty-индустрия, да получат теоретични и практически знания в областта на приложната естетика, козметология, грижи за нокти и управление на салонния бизнес, да усетят современните тенденции в отрасъла и да получат конкретни знания и навици за работа в салонна индустрия. Професионалните обучителни програми за специалисти са се превърнали в своеобразна визитна картичка на изложението.

Промоционалната проява се провежда всяка година от през 1994г., отбелязвайки постоянен ръст на участници и посетители, сред които са предимно специалисти от бранша. През 2010 г. в изложението са взели участие повече от 370 водещи компании от Русия, Германия, Полша, Корея, Италия, Канада, Япония и ОАЕ, които са представили над 1 500 търговски марки.

Българският щанд ще се разположи на обща изложбена площ от 80 кв.м. в зала 15. Своята продукция ще представят: "Рефан България" ООД, "Лавена" АД, "Паломита" ЕАД, "Райна Княгиня - П" ООД, , "Батерия" АД, "Стар Нейлз - България" ООД, "Катеко" ООД, "Екомаат" ООД.