fbpx Сгъваемият Samsung Galaxy Fold е тук | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Сгъваемият Samsung Galaxy Fold е тук

Сгъваемият Samsung Galaxy Fold е тук

Samsung официално стартира продажбите на Galaxy Fold на българския пазар. Устройството, което отваря нова страница в историята на мобилните технологии, е с различен дизайн и възможности. Когато е затворено има бърз достъп до основните функционалности на външния 4,6-инчов дисплей. В разтворен модус може да се правят няколко задачи едновременно например гледате на видео-клипове или да игри – и всичко това на 7,3-инчов Infinity Flex Display.

Galaxy Fold комбинира едни от най-важните характеристики на смартфона и на таблета, за да предложи потребителско изживяване от ново поколение – от форм-фактора и материалите, през уникалната възможност за сгъване, спецификациите от най-висок клас и функционалностите на камерите: външната 10-мегапикселова селфи-камера, предната двойна и задната тройна камера. Съвместно със своите партньори Samsung разработи технологично решение, което променя възприятието ти за мобилните устройства, използвайки пълния потенциал на сгъваемия дизайн чрез външния и основния дисплей, и ти отваря нови хоризонти.

Създаването, споделянето и редактирането на мобилно съдържание преминава в ново измерение. Когато Galaxy Fold е затворен, можеш бързо да се заснеме видео. След това разтварята устройството и с приложението Continuity гледате клипа на широкия екран. Картината безпроблемно преминава от единия към другия дисплей. Благодарение на функцията Multi-Active Window може паралелно да се работи с различни апликации и няколко задачи едновременно – обработка на филмов материал, да разглеждане на галерия от снимки, четене на имейли.

Galaxy Fold е напълно оборудван за пазарите, на които 5G технологиите са налични. Устройството може да използва пълния потенциал на свързаността от ново поколение за излъчване и сваляне на видео с висока разделителна способност и на друг материал, както и на игри, наситени с обемно графично съдържание – и то с изключително висока скорост.