fbpx Социалната ангажираност на Белла България продължава | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Социалната ангажираност на Белла България продължава

Петата за тази година детска площадка „Белла” по проекта на хранителния холдинг „Белла България” за създаването на подходяща среда за развитие на децата „Повече сигурни места за щастливи игри” бе открита в Нова Загора. Детският кът съдържа пързалка, люлка, пясъчник, клатушки и зони за отдих и изцяло отговаря на европейските и националните стандарти.
По време на съпътстващия събитието детски празник новозагорските деца се забавляваха в компанията на Тиби и Диби – популярните анимационни герои на детските колбаси „Сачи за деца”.
Нова Загора е едно от петте населените места, които спечелиха най-много гласове на специалния интернет сайт www.mestazaigra.bg по време на онлайн конкурса на хранителния холдинг за 2011 г. Другите градове, които вече се радват на новите си придобивки, са Добрич, Бургас, Пещера и Етрополе.

„Детският кът „Белла” е подарък за новозагорските деца по случай началото на учебната година. Благодарни сме на родителите, които ни подкрепиха, категорично изразявайки своето желание да осигурят на своите деца условия за активен начин на живот”, каза по време на откриването Милва Караджова, ръководител направление „Корпоративни комуникации” на „Белла България”.
Необходимостта от създаването на подходяща среда за развитие на децата е сред най-актуалните обществени теми у нас. Затова „Белла България” е решена да продължи да работи в подкрепа на тази кауза.