fbpx София Франс Ауто е новият вносител на Citroen в България | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

София Франс Ауто е новият вносител на Citroen в България

От 1 януари 2021 г. Citroën има нов вносител в България. София Франс Ауто поема управлението на всички операции на марката в страната по силата на  подписан договор с Automobiles Citroën.

Доказаните експертен опит и стабилни позиции на пазара на София Франс Ауто наложиха дружеството като предпочитан партньор на Groupe PSA в страната. С придобиването на правата за Citroën, София Франс Ауто вече представлява всички марки на групата в България – Peugeot, Opel, Citroën и DS Automobiles.

Станислав Панчев е новият Бранд директор на Citroën и DS в София Франс Ауто.

Изградената структура на търговско-сервизната мрежа ще бъде запазена, като досегашният вносител на марката - Автомотор корпорация, ще бъде най-големият дилър.

През 2021 г. Citroën ще представи на българския пазар новите Citroën C4 и C4 Full electric, C3 Aircross, C5 Aircross PHEV, Citroën e-Jumpy, наскоро избран за Международен ван на годината.

София Франс Ауто е признат успешен и стабилен партньор на автомобилния пазар повече от 28 години. Дружеството разполага с развита търговско-сервизна мрежа в 18 града в цялата страна. Амбицията на новия екип е да подобри представянето на Ситроен на българския пазар, като увеличи пазарния дял на марката и повиши клиентската удовлетвореност във всички дилърства.