fbpx Sony пусна второ издание на умният си часовник | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Sony пусна второ издание на умният си часовник

Sony пусна второ издание на умният си часовник

 

От днес започва глобалното разпространение на SmartWatch 2, започвайки от пазарите във Великобритания и Франция. SmartWatch 2 ще се появи в магазините в над 60 държави през следващите месеци. Джаджата е представител на второто поколение умни часовници от Sony, който стъпва върху впечатляващите данни за употребата на предшественика си, чийто потребители са свалили над един милион приложения през изминалата година.

„Средностатистическият смартфон потребител посяга към телефона си над 100 пъти на ден, за да провери текстовите си съобщения, да прочете имейлите си, известията от социалните мрежи и, разбира се, да види колко е часът,“ коментира Стефан К Персон, Ръководител Придружаващи продукти в Sony Mobile Communications. „Със SmartWatch 2 ние искахме да отговорим на обратната връзка от потребителите и да направим основните функционалности по-лесни от всякога с богат набор от приложения, които да спомогнат за това.”
Часовникът може да се ползва с всеки Android телефон. Той е напълно готов да замени и допълни най-често изпълняваните задачи. Само минути след включване на устройството потребителите могат да проверят текстовите си съобщения, имейла си, известията си от Gmail, Facebook и Twitter (включително да ретуийтват от устройството), както и да приемат, отхвърлят или спират звука на телефонни обаждания.

Часовникът се предлага набор от стилни каишки, включително от неръждаема стомана, кафява или черна кожа и пет силиконови в различни цветове. Освен това, Sony използва стандартен 24-милиметров накрайник, за да могат потребителите да персонализират своя SmartWatch 2 с всяка каишка, която предпочетат. Трансрефлексивеният екран използва отразяващи елементи, които подобряват четенето на текст при ярка слънчева светлина без необходимост от подсветка, а енергоспестяващият процесор позволява оптимална работа на батерията до четири дни.

Facebook коментари