fbpx Световно известната марка за бижута и аксесоари стъпва у нас | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Световно известната марка за бижута и аксесоари стъпва у нас

Световно известната марка за бижута и аксесоари стъпва у нас

Първият франчайз магазин на модната марка за аксесоари и бижута Claire’s ще отвори в търговския център STRAND Бургас, на 8 юни. Тя е таргетирана към млади жени, момичета и тинейджърки. Магазинът предлага пълната гама от уникални бижута и аксесоари за момичета от 3 до 18 годишна възраст. Клиентките ще открият най-новите линии на марката като колекцията на поп звездата Katy Perry - PRISM, която е на световния пазар от миналия месец, както и колекциите My Little Pony и Hello Kitty.

Бил Холер, Главен изпълнителен директор на Global Franchise за Claire’s заяви: "Щастливи сме да работим с Юникорн ритейл груп и сме изключително доволни да представим марката Claire’s и в България. Ние вярваме, че нашата широка гама от достъпни продукти е естествено допълнение към стила на всяко момиче по целия свят.”

Изпълнителен директор на Юникорн ритейл груп Мариела Остенд добавя: "Claire’s е световно известна марка, изключително добре приемана от потребителите и имаме за цел да я популяризираме в цяла югоизточна Европа. Продуктовите линии на компанията, голямото разнообразие и достъпни цени правят Claire‘s предпочитаният избор за потребителите. Ще работим за популяризирането и утвърждаването на марката и в България.“