fbpx Специалистите в HR бранша се събират на живо | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Специалистите в HR бранша се събират на живо

Звездният четвъртък на HR бранша – HR Industry 2022 – тази година ще се проведе отново на живо, след миналогодишното провеждане онлайн. Единайсетото издание събира всички професионалисти в HR бранша за представяне на най-добрите практики в мениджмънта, привличането и задържането на таланти, технологиите и иновациите в сферата на Човешки ресурси, както и още много актуални теми.

HR Industry е събитието за всички професионалисти в HR бранша. В рамките на един ден – на 10-ти февруари в СТЦ Интерпред от 10.00 – 18.00 ч. ще се представи разнообразна презентационна програма и открояващите се доставчици на услуги в сферата на човешките ресурси.

Освен по време на изложителската част, посетителите ще имат възможност да посетят и семинарната програма в три зали и да се запознаят в детайли с най-актуалното в сферата.

HR Industry се превърна и в събитие за професионални срещи, нови контакти и обмяна на опит в бранша, което определя множество бизнес и професионални посоки.

Програма на събитието и фирми – изложители са достъпни на 2022.hrindustry.bg

Освен полезната част, организаторите са подготвили и уютно пространство за срещи, чаша топло кафе и хубаво вино, както и изненади.

Събитието е със свободен вход, но с предварителна регистрация.