fbpx Стартира финалният етап на състезанието за предприемачи | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Стартира финалният етап на състезанието за предприемачи

Стартира финалният етап на състезанието за предприемачи

Финалният етап – Grow, от третия сезон на турнира за иновативни бизнес идеи 3Challenge ще стартира на 12 май в Аулата на Софийски Университет „Св. Климент Охридски”.
Турнирът по предприемачество за иновативни бизнес идеи дава възможност на млади хора от цяла България да превърнат своите идеи в реален бизнес. Насочен е към млади предприемачи и изобретатели в началните им стъпки в предприемачеството. Турнирът се състои от три етапа (Idea, Seed и Grow), като във времето между тях участниците получават менторство от едни от най-успелите български предприемачи и бизнесмени. До момента 3Challenge остава единственият турнир в България, който се стреми да развива разнообразни бизнес идеи в дългосрочен план.

На самото събитие Grow публиката ще има възможност да чуе представянето на трите екипа, достигнали до финалната фаза на турнира. Това се MaistorPlus, LAN.bg и DS Tech. Журито ще избере големия победител, който ще получи различни награди, сред които и възможност за приоритетно представяне на своята идея пред двата инвестиционни фонда – LAUNCHub и Eleven. Възможност да представят бизнес идеята и напредъка си пред публиката, получават и три от отпадналите екипа от предишния етап на турнира – Seed. Това са Infozone, Difio и Eventyard.

Facebook коментари