fbpx Стартира кампания Тази Коледа чудесата правите Вие 3 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Стартира кампания Тази Коледа чудесата правите Вие 3

В сезона на магията, добротата и надеждата фондация „За Нашите Деца“ дава старт на третото издание на благотворителната си кампания Тази Коледа чудесата правите Вие. През декември ние призоваваме всички, които искат да съчетаят празника с добротворчеството, да изберат весела идея за забава в офиса, чрез която да наберат средства за децата, чиято единствена мечта е да имат семейство.

Чрез организирането на благотворително празненство на работното си място, служителите на различни компании могат да помогнат на децата и семействата в риск. Коледен обяд, караоке, състезание с коледна украса или кино следобед са само част от 12-те идеи за празнични инициативи, които лесно могат да бъдат организирани в офиса и да провокират истински позитивни емоции. Включвайки се в Тази Коледа чудесата правите Вие 3, екипите се сплотяват около каузата всяко дете да расте в сигурна и подкрепяща семейна среда, а не в самотата и изолацията на социалните институции.

Набраната сума фондация „За Нашите Деца” ще инвестира в спасяване на бебета от изоставяне, обучение на нови приемни семейства, подпомагане на деца с увреждания и осигуряване на истинско семейство за бебетата в Детска къща. През 2014 г. в кампанията се включиха 42 компании и бяха набрани близо 30 000 лева, с които фондацията подкрепи десетки деца и техните семейства. Миналогодишното издание спечели наградата „Най-добра кампания на неправителствена организация“ на Фондация „Работилница за граждански инициативи“.

http://www.yourmiracles.eu.