fbpx Стартира приемът на проекти за участие в PR Приз 2019 | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Стартира приемът на проекти за участие в PR Приз 2019

Стартира приемът на проекти за участие в PR Приз 2019

Стартира деветнадесетото издание на най-дългогодишния конкурс в сферата на връзките с обществеността – PR Приз 2019. Състезанието традиционно отличава най-добрите кампании на фирми, медии и публичен сектор за комуникация на корпоративни новини, продукти и услуги, каузи и събития. Новото тази година е разширената категория „Имиджмейкинг и/или кампания с инфлуенсъри“. В тази категория могат да кандиданстват проекти с използването на известни личности и инфлуенсъри с влияние в социалните медии, като в нея се включват и кампании за изграждане на образ на политик, известна личност и др.

И тази година в конкурса ще бъдат отличени „Комуникационна агенция“ и „Вътрешен комуникационен отдел“ на годината. Кандидатите в тези категории ще бъдат оценявани от журито по специално разработени критерии за кандидатстване, като „Значими кампании и проекти“, „Резултати и постижения“, „Екип“ и др.

По традиция PR Приз ще получат още най-добрите “Корпоративна комуникационна кампания”, „Кампания за устойчиво развитие/ корпоративна социална отговорност“, „Комуникационен проект в неправителствения сектор“, „Комуникационен проект в публичния сектор“, „Проект за вътрешни комуникации“, „Комуникационен проект за продукт или услуга“, „Специално събитие“, „Комуникационен проект на медия“, „Кризисни комуникации“, „Дигитална кампания или проект“, „Комуникационна кампания за работодателска марка/ Employer Branding“. Категорията за студентски проекти се заменя с конкурса за стипендията на името на проф. Петев. 

Общо 14-те конкурсни категории ще бъдат журирани от водещи комуникационни специалисти с различни профили. В седмицата преди официалната церемония ще се проведат откритите представяния, на които кандидатите за престижните призове ще защитават публично проектите си. Церемонията по награждаването ще се проведе през месец май 2019 г. На нея ще бъде обявен и стипендиантът на конкурса на името на проф. Петев. 

Заявките за участие могат да се подават на интернет страницата на БДВО тук:   http://bdvo.org/pr-приз-2019/ до 30 април включително.

Facebook коментари