fbpx Стажанти могат да се обучават в хранителния холдинг „Белла България” | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Стажанти могат да се обучават в хранителния холдинг „Белла България”

Хранителният холдинг „Белла България” обяви стажантската си програма за лятото по време на двудневният форум „Кариери 2011 – добра кариера, добър живот” в София.
Компанията предлага стаж в областта на продажбите, маркетинга, човешките ресурси, финансите, информационните технологии, производството и снабдяването. Условие за участие в програмата е студентите да са завършили успешно трети курс и да притежават отлична компютърна грамотност. Освен възможността за усъвършенстване в конкретна професионална област, одобрените кандидати ще получат и финансово възнаграждение за периода на стажа.

„Успешният кандидат трябва да отговаря на корпоративната ни култура, да покаже високи резултати по време на стажа, да е силно мотивиран да се развива в динамична среда с високи професионални стандарти. Вярваме, че инициативността и отговорността при изпълнение на задачите са ключови за развитието на младите таланти и търсим да присъединим към екипа си такива хора”, поясни директор „Човешки ресурси” в компанията Златислава Медарова. По думите й отговорност на българския бизнес е да подкрепя инициативи за създаване на благоприятна среда за развитие на студентите чрез срещата им с реалния бизнес, за да могат те успешно да изберат подходящата и вдъхновяваща ги кариера.

Интересът към стажантската програма на „Белла България” през миналото лято бе много голям. Стотици бяха кандидатите да трупат опит в холдинга, а 29 покриха изцяло критериите на компанията и в продължение на два месеца работиха като част от екипа. Шестима от тях останаха на постоянна работа.