Стегнете се за новия бански!

Стегнете се за новия бански!

“Стегни се за новия си бански”! Под този надслов Център по естетика Persona и професионални салони за бельо и бански Bra Clinic представиха съвети за банските костюми и свежи “рецепти“ за стегнато и здраво тяло. Гостите на събитието чуха дерматологът д-р Олеся Велинова и съветите за подходящ избор на бански на бра фитинг експерта Изабела Сакутова.

Топ процедурата този сезон е Venus Legacy. Това е технология, която прави истинска революция в борбата с целулита и отпусната кожа на тялото и лицето. Радиочестота, вакуума и мултиполярното магнитно поле са трите технологии, съчетани в апарата Venus Legacy, които дават този ефект и правят възможна мечтата за стегнато тяло и красива кожа през лятото.

„Аз много харесвам този апарат, не само поради изключително бързите резултати, които дава, но и затова, че е много безопасен за работа. Процедурата с него е приятна и безболезнена“, каза д-р Велинова.

Изабела Сакутова, собственик на професонални салони за бельо Bra Clinic представи последните тенденции в банските костюми и даде подробни стайлинг съвети за избор на подходящ бански костюм според типа фигура. „На първо място никога не позволявайте гърдите да „излизат“ извън чашките и също така не на всеки отива триъгълното горнище. Целите бански пък трябва да са с вградена конструкция на сутиен, за да не сплескват гърдите“, допълни още Изабела.

 
 

 

 

 

Facebook коментари