fbpx Светило в сферата на репродуктивното здраве дава безплатни консултации | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Светило в сферата на репродуктивното здраве дава безплатни консултации

Светилото в областта на репродуктивното здраве проф. Нери Лауфер ще изнесе лекция на тема „Възраст и репродуктивно здраве“, която ще се състои на 11 септември/петък/ от 17:30 часа в столичния хотел Радисън.

Всички желаещи двойки могат да заявят присъствие на тел. 032 /693 693 или безплатен национален телефон 0800 13 006, където ще получат информация за възможностите за консултиране. Присъстващите двойки при регистрация ще получат и една безплатна консултация с известен специалист от клиника New Life.

Проф. Лауфер и управителят на клиника New Life д-р Добринка Петрова, където професорът е консултант, ще разкажат за новостите в сферата на асистираните репродуктивни технологии.

На 12 септември/събота/ от 10ч. ще се проведе и Ден на отворени врати в медицинския център за репродуктивно здраве New Life-Пловдив. До 16 септември професорът и екипа на клиниката ще дават безплатни консултации за двойките, посетили деня на отворените врати.

    Проф. Нери Лауфер е знаково име в световната асистирана репродукция, един от първите лекари в света правили човешко ин-витро, основател на ин витро центрове в САЩ и Израел. В момента е главен лекар в Отделението по акушерство и гинекология на университетска болница Адаса в Ейн Карем, Йерусалим, както и консултант по гинекология в NewLife.