fbpx Създаването на етикети е по-лесно от всякога | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

Създаването на етикети е по-лесно от всякога

Мобилното приложение iPrint&Label на един от водещите производители на устройства за печат на етикети Brother, предлага нови възможности за обработка и печат на етикети. Оценяваното високо от потребителите мобилно проложение iPrint&Label работи на мобилни устройства с iOS и Android и позволява безжичен печат към съвместими устройства на Brother, намиращи се в обхвата на използваната Wi-Fi мрежа.

Новата версия 5.0 на приложението предлага например добавяне на рамки и линии, преместване на обектите чрез влачене, оразмеряване и завъртане с жестове; избор измежду стотици символи от наличната библиотека, добавяне на изображения, снимки и лога, добавяне на баркод, включително в популярните QR и 2D формати; Вмъкване на дата и час, които се обновяват автоматично и така се „заверява“ часът на отпечатване. Опция за изчисляване и вмъкване на дата и час от типа „най-добро до“ или „невалидно след“; възможност за включване на контактна информация като име, телефонен номер и адрес от мобилното устройство.

За максимално удобство етикетите могат да бъдат създавани първоначално на компютър с помощта на софтуера P-touch Editor. Впоследствие те могат безжично да бъдат отпечатани, редактирани и съхранени в мобилното приложение iPrint&Label. Този подход дава максимално гъвкави възможности на екипите, работещи с голям набор от различни устройства.
Безплатното приложение Brother iPrint&Label* може да бъде свалено от официалните магазини с приложения.