fbpx TECHNOGYM провокира в София дискусия с експерти за уелнес дизайна | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

TECHNOGYM провокира в София дискусия с експерти за уелнес дизайна

Тематична дискусия за уелнес дизайна, с акцент върху специфичните особености и тенденции на българския пазар, организирана от официалния представител на Technogym за България, фирма АТАМА събра дизайнери и архитекти в столицата. Специален гост беше Кристиян Бруноли, Директор мрежа архитекти и дизайнери в Теchnogym, който сподели как Тechnogym е в единствената компания, която създава  дизайнерски фитнес уреди, комплимент към всяка среда.

Интериорният дизайнер Десислава Иванова и архитект Севдалина Недева от Хеликс Дизайн споделиха своя опит в изграждането на един от най-емблематичните уелнес проекти – Вая Бийч Ризорт в Иракли.

След завръщане към нормалността, стремежът към здравословен и активен начин на живот е още по-осъзнат. Основна тема в Technogym Design Conversation e създаването на красиво и уютно пространство у дома, където уелнесът и дизайнът хармонизират, а потребителят се грижи на здравето си с удоволствие. Освен модерни решения, TECHNOGYM предлага и тренировъчни програми с виртуален треньор, професионални тренировки за атлети в различни спортове.

Някои от най-добрите предложения за тренировка у дома са домашна пътека за бягане, с новото приложение Technogym App предлага уникална възможност за съставяне на персонална програма за тренировки у дома, включвайки наличното оборудване. Многофункционален уред за тренировка и изпълнение на над 200 упражнения на 1 кв. метър, който съдържа 5 чифта дъмбели, 3 чифта ластици с дръжки, 3 чифта тежести за ръце, гумирана постелка и пейка на колелца.

Не на послено място Personal Line - емблематичната продуктова колекция на Technogym, съчетаваща професионалната тренировъчна технология, цифровите технологии и елегантния и съвременен дизайн.