fbpx УниКредит Булбанк с нов, индивидуален подход към МСП | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

УниКредит Булбанк с нов, индивидуален подход към МСП

УниКредит Булбанк с нов, индивидуален подход към МСП

УниКредит Булбанк въвежда изцяло нов подход на обслужване на своите клиенти малки и средни предприятия (МСП). Банката ще преценява индивидуално нуждите на всяко МСП от финансиране, а специално разработено компютърно приложение ще управлява общия размер на разходите за банково обслужване.
Ще бъде извършван анализ на всеки конкретен клиент, дефиниране на подходящите за него продукти и симулиране на въздействието, което ползването на всеки един от тези продукти би имало при формиране на крайната обща цена за банково обслужване. Приложението е разработено съвместно с външен партньор (реномирана международна компания за финансов анализ и консултации).
На база резултатите от анализа на всяка компания ще може да се предложи възможно най-доброто и съобразено със специфичните изисквания на всеки клиент индивидуално банково обслужване, включващо подходящо продуктово предложение. Чрез предлагане на най-подходящите за едно предприятие продукти ще може да се постигне най-ниската цена на оптимално банково обслужване.
По този начин всяка фирма ще получава информация за месечния размер на разходите си в зависимост от банковите продукти и услуги, които използва от УниКредит Булбанк.
Банката е лидер на пазара на малки и средни предприятия с пазарен дял от 13%. Освен това за последните две години банката успява да увеличава броя на клиентите си от този сегмент с по-бързи темпове от средните за банковия сектор.

Facebook коментари