fbpx United Partners откри летен офис в Стокхолм | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи

United Partners откри летен офис в Стокхолм

Агенцията за интегрирани маркетингови комуникации United Partners, която от вече близо година изгражда своя методология за щастие на работното място, откри за служителите си летен офис в една от най-красивите столици в света, Стокхолм.

В рамките на летните месеци, всички служители на агенцията имат възможността да се възползват от едноседмично работно приключение, по време на което служителите, които работят от там ще трябва да държат колегите си в течение за всички моменти и предизвикателства, които работата от „изнесен“ летен офис може да донесе.

„Част от стратегията на агенцията ни се изразява в търсене на иновативни решения и подходи всеки ден, както за клиентите с които работим, така и за самите нас като компания. Летният офис, който стартирахме това лято като вътрешна инициатива, има за цел да обогати знанията на служителите в агенцията, да допринесе за развитието и креативността, предоставяйки им възможността да се потопят, докоснат и вдъхновят от скандинавската културата.“ сподели Mария Гергова-Бенгтссон, основател и управляващ директор в United Partners.