fbpx Започва приемането на кандидатури в конкурса за комуникации BAPRA Bright Awards | твоят Бизнес - списание за предприемчивите българи
Водеща снимка
Да

Започва приемането на кандидатури в конкурса за комуникации BAPRA Bright Awards

Българската асоциация на ПР агенциите (БАПРА) стартира тринадесетото поред издание на влиятелния конкурс за постижения в комуникациите BAPRA Bright Awards.

Кандидатстването ще може да продъжи до 2 април 2023 г., а церемонията за награждаване ще се проведе на 11 май в Hyatt Regency Sofia.

Тази година към конкурсните категории са добавени нови, отразяващи съвременни тенденции в комуникациите. Това са „ESG комуникационна кампания или проект“, „Комуникационна кампания за образование и професионално развитие“ и „Инициатива за създаване на ангажираност за вътрешни или външни публики“ и в тях ще могат да кандидатстват както агенции, така и компании. Към големите награди за „Кампания на годината“ и „Агенция на годината“ се включва и категорията „Изгряваща звезда“ – за млади таланти в агенциите.

„Посвещаваме конкурса тази година на истината, така нужна ни в момента в този объркан дезинформационен свят. С мотото „В светлината на истината“ отправяме послание към цялата ни общност, към целия комуникационен бизнес, че ще продължаваме да издигаме на пиедестал честната и отговорна комуникация“ – заяви Председателят на БАПРА д-р Александър Христов.

Авторитетът на BAPRA Bright Awards се основава както на стойностните ентрита, така и на изцяло международното жури от доказани професионалисти. BAPRA Bright Awards 2023 няма да направи изключение.

В конкурса ще се състезават кампании и проекти, реализирани през периода март 2022 г. – февруари 2023 г. Заявки за участие ще се приемат през онлайн платформата на конкурса, кандидатурите се подготвят на английски език и няма ограничения в броя проекти, които могат да бъдат подадени от една агенция или компания.

Подробна информация за конкурса, срокове, такси и начина за кандидатстване може да бъде намерена на платформата на BAPRA Bright Awards 2023 – https://bapra.bg/2023/